Data de 21 mai 2008 reprezinta momentul in care la Jebel ia nastere primul club de box din mediul rural din judetul Timis. Inaugurarea acestui evenimant a fost marcata de organizarea unei gale de box la care au participat pugilisti de la N.I.M.B Timisoara, (antrenor Nicolae Ispas), C.S.U Timisoara (antrenor Stefan Remus), Initiativa ii revine lui Alin Golentanu, fost boxer legitimat la CSM Resita si la lotul national de tineret, actualmente profesor de educatie fizica al Scolii cu Clasele I-VIII “Martin Suboni” Jebel.

Alin Golentanu a gasit sprijinul de care a avut nevoie in demararea acestui amplu proiect de promovare a boxului, atat din partea conducerii scolii (directori din acea perioada: d-na. Cristina Rotar si dl. Medisean Vasile)dar  si la primarie (raposatul Lazar Luca Lucian), aceastia din urma ramanand parteneri apropiati ai Clubului de Box pe intreaga perioada in care Clubul de Box Jebel a fiintat. Astfel ca un grup mic de persoane  s-au angajat sa sprijine dezvoltarea sportul din Jebel, transformand comuna intr-un puternic centru sportiv pentru toate localitatile invecinate.

Inscrieri

Cine si cand poate veni la sala de box?

-copiii cu varste cuprinse intre 9-16 ani, atat baieti cat si fete

-acestia vor dovedi, prin adeverinta medicala de la medicul de specialitate (medic de familie, medic sportiv), ca sunt apti sa faca sport (efort sustinut).

– de asemenea in cadrul primelor antrenamente cei ce se inscriu vor trebui sa fie insotiti de unul dintre parintii sau de catre un tutore al acestora.

Pentru mai multe detalii contactati: prof. ed. fizica (antrenor) Golentanu Alin. (vezi rubrica Contact)

Conditiile oferite sportivilor: sala de sport, vestiar baieti, vestiar fete, dusuri, saal de forta, materiale specifice boxului: ring de box, saci de box, perini de perete, minge para, manusi de box, manusi de sac, corzi, etc.

Obiectivele Clubului de Box Jebel

Obiectivele generale:
Dezvoltarea si promovarea valorilor sportului in mediul rural, descoperirea,initierea
si lansarea in sportul de inalta performanta a boxerilor cu veleitati, promovarea programului: “Sportul pentru toti”.

Obiective de natura administrativa:
Dobandirea personalitatii juridice pana la finele anului 2009, cresterea numarului de antrenamente pe saptamana (de la 3 la 5 antrenamente pe saptamana), obtinerea unui mijloc de transport care sa poata aduce la antrenament elevii din localitatile apropiate Jebelului:Voiteg, Liebling, Ciacova, Ghilad, Padureni, Sag etc. Dezvoltarea relatiilor de parteneriat cu alte entitati sportive care au obiective comune: federatii, asociatii si cluburi sportive din Uniunea Europeana, dezvoltarea unei bune relatii cu mass media.Atragerea cator mai multe persoane care doresc ca isi castige calitetea de voluntar in cadrul Culubui de Box Jebel.

Descrierea antrenamentelor:
In cadrul Clubuli de Box Jebel exista doua grupe de sportivi : o grupa care doreste initiere in box si care invata numai metode de aparare si regulamentul de box si o alta grupa care urmareste atingerea inaltei performante in box.

O data pe luna, o zi va fi dedicata: Ziua portilor deschise, data care va fi publicata in acest sector.In acea zi Clubul de Box Jebel va oferi posibilitatea toturor iubitorilor acestui sport sa observe modul de desfasurare al unui antrenament deschis.

De asemenea Clubul de Box Jebel va pune la dispozitie materialele necesare pentru cei care doresc sa intre in contact cu acest sport, tocmai pentru a familiaziza publicul larg cu acest minunat sport: BOXUL.

In acest sector vor fi publicate planurile de antrenament desfasurate in cadrul clubului de box Jebel.